Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Nybrogade, 1000 København K

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
191 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 9. januar 2023
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Herskabelig lejlighed – skøn udsigt over Slotsholmen og kanalen

Meget flot istandsat 5-værelses lejlighed i fredet ejendom med 1700-tals charme.

Langs med Slotsholmskanalen, bag en af Nybrogades karakteristiske facader, finder du denne unikke perle af en lejlighed. Ankommet gennem ejendommens smukke port, rammes du af ægte Københavnsk historie. Ejendommen som er opført i 1730, er fredet, og emmer af historisk atmosfære.

Lejlighedens 191 m2 er smagfuldt renoveret med en kærlig hånd og med respekt for den originale stil. Her møder speciallavede snedkerier og moderne detaljer, en charmerende skævhed, som du bare finder i en tidstypisk Københavner-lejlighed som denne. Boligen har nymalede vægge, flotte egegulve, radiator-skjulere og originale detaljer, som stuk og høje paneler.

Fra den smukke og herskabelige opgang, træder du ind i en fordelingsentre. Herfra går du videre ind til en meget stor spisestue, tre stuer en-suite, der har hele seks vinduespartier mod kanalen, samt et stilfuldt badeværelse med bruseniche. Boligen ligger højt hævet over gadeniveau, så her nyder du den fantastiske udsigt over kanalen, men slipper samtidigt for generende indkig.

Hjemmet byder også på et hyggeligt og unikt soveværelse med udsigt til Thorvaldsens Museum, og med lille trappe til et meget fint påklædningsværelse med lave lofter og karnap med god plads til en stor seng.

Lejligheden har et flot snedkerkøkken mod baggården, med et forrum med et kæmpe indbygget vitrineskab i flot valnød, med plads til mindre spisebord, samt et viktualierum, med kombineret vaske-tørretumbler.

I ejendommen findes der en hyggelig brostensbelagt gård, med udgang til både Nybrogade og Magstræde.

Her får du den sjældne mulighed for at bo i hjertet af det gamle København, i samme kvarter som de idylliske gader, Knabrostræde og Læderstræde. Du har desuden den Indre Bys kulturliv, restauranter og butikker, lige rundt om hjørnet. Metrostationen Gammel Strand åbner om få måneder.

Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.