Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Nybrogade, 1000 København K

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
191 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2020
Lejeperiode
indtil 2. januar 2024
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Herskabelig lejlighed – skøn udsigt over Slotsholmen og kanalen

Meget flot istandsat 5-værelses lejlighed i fredet ejendom med 1700-tals charme.

Langs med Slotsholmskanalen, bag en af Nybrogades karakteristiske facader, finder du denne perle af en lejlighed. Ankommet gennem ejendommens smukke port, rammes du af ægte Københavnsk historie. Ejendommen som er opført i 1730, er fredet, og emmer af historisk atmosfære.

Lejlighedens m2 er smagfuldt renoveret med respekt for den originale stil. Her møder speciallavede snedkerier og moderne detaljer, en charmerende skævhed, som du bare finder i en tidstypisk Københavner-lejlighed som denne. Boligen har nymalede vægge, flotte egegulve, radiator-skjulere og originale detaljer, som stuk og høje paneler.

Lejligheden rummer en entré, en meget stor og flot spisestue, en flot stue og to gode værelser - det ene er master/bedroom med skabsvæg og en lille trappe til et fint påklædningsværelse med lavt loft og karnap, og god plads til et skrivebord eller en stor seng. Fra stuen og alle værelser er der en skøn udsigt over kanalen og Thorvaldsens Museum.

Lejligheden har et stilfuldt badeværelse med bruseniche og et flot snedkerkøkken mod baggården, med et forrum med et kæmpe indbygget vitrineskab i flot valnød, med plads til mindre spisebord, samt et viktualierum, med kombineret vaske-tørretumbler.

I ejendommen findes der en hyggelig brostensbelagt gård, med udgang til både Nybrogade og Magstræde.

Her får du den sjældne mulighed for at bo i hjertet af det gamle København, i samme kvarter som de idylliske gader, Knabrostræde og Læderstræde.

Du har desuden den Indre Bys kulturliv, restauranter og butikker, lige rundt om hjørnet. Til Metrostationen Gammel Strand er der blot 300 meter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.