Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Vesterbro, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

8.695,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.695,00 kr.
- Depositum
26.085,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lækre lejlighed ligger i spændende byggeri fra 2014. Lejligheden indeholder entre, flot lys stue og køkken i ét med smukt view over Vesterbro, dejligt soveværelse med god skabsvæg og flot lyst badeværelse med gulvvarme. I kælderen er der brugsret til dejligt stort depotrum. De viste billeder er ikke alle fra netop denne lejlighed, men fra en lign. Adgang til lækker fælles tagterrasse med smuk udsigt over det meste af Aalborg og omegn. En lejlighed der virkelig skal ses.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Der er rygeforbud i hele ejendommen, herunder lejligheden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.