Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Toværelses lejlighed ved Nørrebros runddel med to altaner!

Økonomi *

Husleje

10.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.000,00 kr.
- Depositum
10.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
52 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Lejeperiode
3 - 4 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er delevenlig, og vi har brugt den både som vennepar, kærestepar og alene. Fungerer super alle tre ting! Der er et lille bord i køkkenet hvor man kan sidde og spise.

Der er selvfølgelig køkken, bad og toilet. Og der er mulighed for tøjvask og -tørring i andelsforeninges fællesvaskeri i kælderen.

Lejligheden kan både fremlejes møbleret eller umøbleret som du ønsker – efter aftale.

Lejligheden er ualmindeligt lys med to altaner, som har henholdsvis morgen+middags- og eftermiddags+aftensol!

Der er gård på begge sider af lejligheden - begge to enormt hyggelige, og den ene helt aflåst. Derfor er der meget stille og roligt og man kan desuden have sin cykel parkeret i sikkerhed.

Lejeperioden er 15. november til en gang i februar. Præcise datoer er fleksible, men lejligheden lejes kun samlet ud for hele perioden.

Jeg lejer lejligheden ud i det mellemrum der bliver mellem at min lillebror flytter ud af den, og jeg selv flytter tilbage fra Oslo. Derfor har jeg et norsk telefonnummer, men jeg er også nem at komme i kontakt med på email.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.