Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Valby med altan.

Økonomi *

Husleje

14.658,23 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
830,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
43.888,95 kr.
- Depositum
43.888,95 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dit nye hjem er placeret på trejde sal med store vinduespartier med flot lysindfald og altan.

Den attraktive beliggenhed har tre forskellige dagligvarebutikker på den anden side af vejen.

Skal du slappe af i grønnere omgivelser, er Vigerslevparken omkring 100 meter væk, og derudover er her fine muligheder for offentlig transport. Busserne til både Hovedbanen og Nørreport går lige nede foran døren, mens der er gåafstand til Ålholm Station, hvor F-linjen kører igennem byen.

Ejendommen er en hjørneejendom opført i 1930 i gule sten. Den består overvejende af 2-rums lejligheder, men har også 3- og 4-rums boliger. I gården er der indrettet et haveanlæg forbeholdt beboerne.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Vi gør opmærksom på, at bofællesskab skal godkendes af ejer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.