Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fuldt møbleret New Yorker lejlighed

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
2.000,00 kr.
- Varme
1.200,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El
400,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.000,00 kr.
- Depositum
18.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
152 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 - 12 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden ligger i Charlottenlund på rolig villavej tæt ved skov, station og indkøbsmuligheder. Der er 130 beboelige kvm (BBR 152 kvm), og den fremstår overalt yderst indbydende i en nordisk inspireret New Yorker stil. Der er et meget stort og åbent køkken/stue/alrum med fritliggende hanebånd og udgang til fantastisk solrig sydvestvendt tagterrasse (10 kvm), to rummelige soveværelser og et lækkert badeværelse med både badekar, separat brus samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Hele lejligheden har Dinesen plankegulve med gulvvarme, og der er masser af indbygget skabsplads. Dertil er der et depot-/opbevaringsrum i lejligheden samt et ude på tagterrassen.

Lejligheden er beliggende på 2. sal i en stor flot herskabsvilla med to andre lejligheder i ejendommen. Der er stor fælles og møbleret aftenterrasse på 60 kvm i haven, og ydermere er der eget kælderrum.

Ingen husdyr og maks. 3 beboere.

Der vil skulle påregnes enkelte besigtigelser i lejeperioden af potentielle købere til 1. sal + 2. sal, da disse pt. er sat samlet til salg hos ejendomsmægler. Ejer bor på 1. sal.

Det er ikke fremleje. Lejekontrakten er på 3-4 måneder med mulighed for forlængelse, så længe boligen ikke er solgt, dog maks op til 2 år. Overtagelse er mulig fra d. 15. august.

Huslejen udgør 18.000 kr om måneden plus forbrug på DKK 2.000. Depositum er på én måneds leje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.