Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Rødovre

Økonomi *

Husleje

16.156,61 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
506,25 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.156,61 kr.
- Depositum
48.469,83 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
SVANEHUSENE ligger midt i IrmaByen i en tryg og rar atmosfære i grønne omgivelser. De 81 moderne og nyopførte lejelejligheder er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i et stilrent og nordisk udtryk. Svanehusene er, som navnet antyder, et Svanemærket byggeri, hvorfor byggeriet er udført med fokus på bæredygtighed, ressourceoptimering og et sundt indeklima.

Her er både tænkt på, hvilke materialer der anvendes, energieffektivt i forhold til energiforbrug samt bæredygtighed både hvad angår processen omkring opførelsen, byggeriets levetid og genanvendelsen af materialerne, når byggeriet, langt ude i fremtiden, ikke længere skal bestå.

Lejlighederne er 89-135 m2 fordelt på 3-4 værelser og står med flotte egetræsgulve og store vinduespartier og har indbyggede skabe. De stilrene køkkener står i hvide elementer fra HTH og har køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn med pyrolysefunktion og kogeplader med induktion. Badeværelserne har lyse fliser. Dertil har alle boliger en rummelig terrasse eller altan. Du finder et hyggeligt, grønt friareal ved bebyggelsen med siddemiljø og legeredskaber. Der hører desuden depotrum til alle boliger og der er cykelparkering i kælderen. Som beboer i Svanehusene, har du alt hvad hjertet kan begære, inden for rækkevidde. Midt i Irmabyen ligger bydelens ikoniske og fredede kaffetårn, som på sigt skal give Rødovres borgere mulighed for at opleve både kaffe, (koge)kunst og fysiske aktiviteter.

Shoppingcenteret Rødovre centrum, som ligger kun 6 min. herfra, byder på indkøb af enhver slags. Du finder flere skoler få kilometer herfra. Blot 8 min. fra boligen giver Damhussøen mulighed for at slentre en tur med udsigt over søen. Dertil er der blot 5 min. til motorvejen.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.