Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed i Århus C

Økonomi *

Husleje

16.164,41 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.025,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
48.407,49 kr.
- Depositum
48.407,49 kr.

Detaljer *

Størrelse
134 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen har en unik beliggenhed i Århus kun få minutter fra havnen tæt ved stranden og badeanstalten. Fra ejendommen er en fantastisk udsigt til lystbådehavnen og Århus-bugten. Der er ikke langt til et stort skovområde, ligesom Århus Midtby ligger i gå afstand fra ejendommen. Bygningen er en klassisk etageejendom i røde teglsten med hvide rammer og sålbænke omkring vinduerne. Ejendommen har mansardtag i røde vingetegl med kviste. Der er franske altaner mod gaden og mindre altaner mod ejendommens gårdside. Ejendommen er opført i 1932. Den består af 20 lejligheder fordelt på et til fem værelser. Der er et flisebelagt gårdareal til ejendommen.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.