Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i København Ø

Økonomi *

Husleje

14.832,08 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
44.496,24 kr.
- Depositum
44.496,24 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er en rødstensejendom i fem etager opført i 1937. Rummer 36 lejligheder og 1 erhvervslejemål (kontor). Den fremstår velholdt med røde facader og hvidmalede døre og vinduer. Til ejendommen er et ældre haveanlæg med stor græsplæne mod syd. Alle lejlighederne har sydvendte altaner. Der er vaskeri og cykelkælder i ejendommen. Ejendommen er centralt beliggende på blind vej op til Lyngbyvej i et område med gode busforbindelser. Ejendommen ligger i gå afstand fra forretninger, S-tog station og Emdrup Sø.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.