Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Kastaniealle, 6270 Tønder

Økonomi *

Husleje

4.029,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
82 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL TØNDER - RØMØ BYHUSE
- Charmerende bylejligheder og rækkehuse centralt i Tønder - Hyggelige rækkehuse på den naturskønne vadehavsø - Rømø

Boligerne- Charmerende køkkenI dette hyggelige røde toetages-murstensbyggeri, ligger disse boliger med flotte lyse rum og trægulve. Det ældre charmerende retrokøkken har køle-fryseskab, komfur og emhætte. Badeværelset er med ældre terrazzo gulv og hvide fliser på væggene. Der er toilet, badekar eller brusebad. Der er fællesvaskeri og en stor overdækket tørreplads i mellembygningen. Næsten alle boliger har altan - undtagen 11 st. th.-1.th. samt 29 st. tv.-1.tv. På altanen er der god plads til at indrette sig med bord og stole samt krukker. I stuelejlighederne med altan, er det via en trappe fra altanen, muligt at gå direkte ud på de smukke grønne fællesarealer. Der er legeplads og gode parkeringsforhold med mulighed for at leje en garage, hvis denne er ledig. Forbrug: Vand og varme opkræves månedligt aconto. Elforbrug afregnes efter måler direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen- Hyggelig boligafdeling i landelige omgivelserTønder - Rømø Byhuses består af boliger på Rømø og i Tønder.
Centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Vi tilbyder lyse ét-firerumsboliger lejligheder og rækkehuse til unge, ældre, enlige og familier i forskellige prisniveauer alt efter dit behov. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på Kommunens hjemmeside.
Boligerne på Rømø, ligger på den sydøstelige del af Rømø i Havneby og består af 19 hyggelige rækkehuse. Boligerne er placeret i et roligt kvarter i landlige omgivelser. Nærområdet- Central beliggenhedDu bor centralt i Tønder, som er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på kommunens hjemmeside.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.