Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed med altan i Gentofte

Økonomi *

Husleje

13.977,42 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
850,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
41.850,00 kr.
- Depositum
41.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot Arne Jacobsen byggeri fra 30'erne bestående af en række forskellige lejligheder varierende i størrelse fra to til fem værelser.

Alle lejlighederne har en altan og de er fordelt på tre selvstændige boligblokke, der ligger lidt tilbagetrukket fra Smakkegårdsvej.

Ved ejendommen er der et skønt grønt område og gode parkeringsfaciliteter forbeholdt beboerne.

Husdyr tilladt efter aftale ved indflytning.

Der er kabel-tv, med egen tilmelding. Ejendommen er centralt beliggende i Gentofte tæt ved Jægersborg Station og motorvejsnettet. Fra ejendommen er der ikke langt til gode indkøbsmuligheder omkring Jægersborg Allé.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Vi gør opmærksom på, at bofællesskab skal godkendes af ejer. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.