Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

7.950,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.950,00 kr.
- Depositum
23.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
55 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

2 værelses stuelejlighed med stor terrasse

Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Lejligheden er en rummelig 2 værelses på i alt 55 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Lejligheden indeholder stor terrasse der giver ekstra plads at udfolde sig på og nyde de sene sommeraftener. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne.

Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og flot hvidt køkken fra Svane med gode hårde hvidevarer. Lejligheden indeholder rummeligt soveværelse, hvor der er adgang til depotrum eller walk-in. Her er lækkert badeværelse med gulvvarme som der ligeledes er i resten af lejligheden også.

Der er gratis parkering omkring bygningerne og flere muligheder for cykelparkering. Her er gode busforbindelser, og trinbrættet til den nye letbane ligger kun 300 meter fra ejendommen, så det er muligt at stå midt i Smilets By efter blot 10 min. Letbanen giver også nem adgang til Universitetet og det nye, store supersygehus i Skejby. Rema1000 har åbnet supermarked i Risskov Engpark.

Kontakt udlejer Boligudlejning Aarhus på ******** eller for aftale om fremvisning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.