Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

3 værelses penthouse lejlighed med udsigt

Her har du mulighed for at bo huslejefri resten af året. Når du har betalt depositum og forudbetalt leje, opkræves du først husleje 1. januar 2020. Lejer betaler selv forbrug fra indflytning direkte til forsyningsværkerne.

Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Lejligheden er dynamisk og er 3 værelses på i alt 94 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Lejligheden indeholder stor rummelig altan med skøn udsigt, der giver ekstra plads at udfolde sig på. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne. Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og flot hvidt køkken fra Svane med gode hårde hvidevarer. Lejligheden indeholder 2 gode værelser, hvoraf der er skabsarrangement i det ene. Lækkert, rummeligt badeværelse. Lejligheden er med gulvvarme, og har et depotrum i lejligheden, hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

El, vand & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

Billeder kan være fra en anden lejlighed end den i annoncen nævnte.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.