Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Skøn 3 værelses i stueplan

Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov. De to ejendomme ligger i det nye boligområde, Risskov Engpark. Kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Lejligheden er en dynamisk 3 værelses på 88 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Lejligheden har udgang til hyggelig terrasse, der giver ekstra plads at udfolde sig på. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne.

Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og flot hvidt køkken fra Svane med gode hårde hvidevarer. Der er 2 gode værelser hvor det ene er udstyret med skabsarrangement. Her er lækkert, rummeligt badeværelse. Lejligheden er med gulvvarme, og med et depotrum i lejligheden, hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet.

Der er gratis parkering omkring bygningerne og flere muligheder for cykelparkering.

Her er gode busforbindelser, og trinbrættet til den nye letbane ligger kun 300 meter fra ejendommen, så det er muligt at stå midt i Smilets By efter blot 10 min. Letbanen giver også nem adgang til Universitetet og det nye, store supersygehus i Skejby.

Rema1000 er ved at åbne supermarked ved indkørsel til området, så indkøb kan foretages indenfor gåafstand på 5 minutter.

Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.