Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Raadhustorvet, 7900 Nykøbing Mors

Økonomi *

Husleje

6.694,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors

Boligerne- Fantastisk lysindfald og udsigt I hjertet af Nykøbing Mors med udsigt over torvet og havnen, finder du denne imponerende fredede bygning fra 1892, også kaldes ”Palæet”. ”Palæet” blev ombygget i 1991, men historien og nostalgien er velbevaret med mange smukke detaljer både udvendigt og indvendigt. Det store køkken er holdt i fine grå toner og har komfur, emhætte samt plads til en opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, som har flotte trægulve og fantastisk lysindfald gennem de smukke buede vinduespartier. Det pæne badeværelse fremstår med hvide glasvævsvægge, linoleums- eller klinkegulv, brusebad og toilet samt plads til en vaskemaskine. Begge soveværelser har indbyggede skabe. Især ”direktørboligen” er imponerende med sine gamle stuklofter, brændeovn og høje døre med smukke udskæringer. Raadhustorvet har egen parkering og cykelskur i gården. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen
-Spændende bylejlighederVi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside.
Nærområdet- Super central beliggenhedEmilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.