Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Vinkelvej, 6510 Gram

Økonomi *

Husleje

4.015,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
603,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
12.775,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
73 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen består af i alt 3 bebyggelser. Vinkelvej og Grønvang som begge ligger i Arnum og Ållingvej som ligger i Fole. Der er i alt 17 rækkehuse i afdelingen. Det er muligt at leje en carport i afdelingen.
Beliggenhed
Vinkelvej består af rækkehuse placeret i et stille og roligt område i Arnum, lige ved den lokale Spar. Der er i alt 7 boliger i afdelinge. Foran bebyggelsen er der et stort parkeringsareal. Bagsiden af bebyggelsen ligger lige op til Arnum Park, som er et naturskønt område med en lille sø, samt en større velholdt krolfbane.
Grønvang består af 3 bygninger, rækkehuse med i alt 6 boliger. Bebyggelsen er placeret i stille og roligt område i Arnum. Tæt på Grønvang ligger Arnum Park, som er et naturskønt område med en lille sø, samt en større velholdt krolfbane. Live ved bebyggelsen er en hestefold, hvor der normalt får heste om sommeren. Hvis man går gennem Arnum park er der ca. 300 m. til indkøbemuligheder. Boligerne har egen have og terrasse.
Ållingevej består af rækkehuse placeret i stille og roligt område i Fole, lige op til en parcelhusbyggegrund. Til hver bolig er en have samt et mindre skur.
Arnum og Fole ligger ca. 8 km fra Gram by, hvor der er mange butikker og faciliteter. I Gram by ligger Gram slot og den dejlige Slotspark. Gram ligger ca. 22 km fra Ribe, som er en charmerende gammel kulturby.
Boligerne
Boligerne er opført i 1980 og har gode køkken og baderum. I køkkenet er der spiseplads. Der er udgang til terrasse og der hører private haver til boligerne. I boligerne er der desuden komfur.
Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning i bebyggelsen og der er et godt naboskab. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.
Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.