Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Søparken, 8722 Hedensted

Økonomi *

Husleje

6.402,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.402,00 kr.
- Depositum
19.206,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velindrettet lys og stilren lejlighed med udsigt til skov og natur. Den store lyse stue er i åben forbindelse med køkkenet, hvor der er god plads til både sofa- og spisearrangement. Yderligere godt soveværelse, badeværelse med bruseniche samt bryggers med vaskefaciliteter, der medfølger i lejemålet. Fra stuens store glaspartier er der udgang til den rummelige terrasse.

I ejendommen findes elevator og området har gode fællesarealer, skur og parkeringspladser. Med en beliggenhed centralt i Hedensted er der kort afsted til skole, daginstitution, indkøb og skøn natur. Såvel Vejle og Horsens kan nås på 15 min og med kort afstand til E45 er placeringen optimal.

Bygningen er opført i 2009 og er en særdeles attraktiv bebyggelse. Fællesarealerne holdes via grundejerforeningen og fremstår pæne og velholdte.

Prisen for antenne er for den store TV-pakke – hvoraf det er muligt at vælge en anden pakke.

Billederne er fra en lignende bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.