Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Mariane Thomsens Gade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

21.000,00 kr.

Forbrug
1.600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.000,00 kr.
- Depositum
63.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
227 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
AARHUS Ø

Stor udsigts penthouselejlighed på Aarhus Ø

Vi udbyder denne store 6 værelses penthouselejlighed, beliggende med en af de bedste udsigter på Aarhus Ø. Her er skøn udsigt mod Aarhus havn, kanalen og den ellers flotte arkitektur på Aarhus Ø.

Lejligheden er indrettet med åbne entré i boligens stueplan. Her er adgang til boligens 4 værelser samt 2 badeværelser. I forlængelse af soveværelset er udgang til fantastisk indbygget altan. Her kan solen nydes direkte fra sengen hver morgen, og udsigten ud mod det åbne hav.

Lejlighedens 1. sal er indrettet med højt Invita køkken med alt i hårde hvidevare fra Siemens. Det ligger i åben forbindelse til spisestuen hvor den smukke arkeitekttur fra Isbjerget kan nydes. Det er også på 1. salen at sofastuen kan nydes. Her er udgang til lejligheden 2. indbygget altan med samme udsigt som fra stueplan.

Dette er en bolig der taler helt for sig selv og klart kræver en besigtigelse.

Området:Med bolig i Isbjerget bor du tæt på Aarhus centrum –smilets by. Beliggende på spidsen af Aarhus Ø med udsigt udover Aarhus by, Marselisborg Skov, Aarhus Bugt og Kalø Vig og hele vejen til Helgenæs og Sletterhage. Her er boliger for enhver smag!

Ejendommen: Isbjerget er opført med 10 etager og rummer alt fra 2 værelses lejligheder på 55 m2 til penthouselejligheder på 227 m2. Til hver bolig er et depotrum beliggende i forlængelse af ejendommens parkeringskælder. Isbjerget er et oplagt hjem til alle med sans for stil, arkitektur og livsnyderi. Her er plads til ægteparret der trænger til mindre vedligehold, den nybagte børnefamilie der skal bruge ekstra værelser og selvfølgelig den enlige der ønsker rolige omgivelser med udsigt til havet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.