Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Perlestikkergade, 4900 Nakskov

Økonomi *

Husleje

5.525,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
21.783,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Centralt beliggende i hjertet af Nakskov med kort afstand til butikker, bank, lægehus samt offentlig transport ligger vores afdeling 434-0, som består af 75 lejemål fordelt på forskellige tætte og lave bebyggelser samt rækkehuse.

De meget charmerende boliger ligger spredt i indre by af Nakskov og med bevarelse af den gamle stil er afdelingen meget hyggelig og idyllisk.

De fleste af stuelejlighederne har en lille terrasse, dog har rækkehusene terrasser og små haver. Fruegade 22, 2. har altan.
Der er elevator i opgangen til Tilegade 49 & 51, hvorfor de primært henvender sig til ældre og handicappede.

Lejlighederne indeholder alle komfur samt emhætte, og i de fleste lejemål er der også køleskab. Til hver bolig hører der et disponibelt rum. Der er endvidere fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Aconto varme og aconto vand betales over huslejen. El og antenne betales direkte til leverandør.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der er ikke køleskab i boligerne Tilegade 38, 49 - 51, Hollændergade 2 og Tilegade 13. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.