Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyere 3 værelses lejlighed i Odense C

Økonomi *

Husleje

9.187,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.187,00 kr.
- Depositum
27.561,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden indeholder stor lys stue i åben forbindelse med lækkert HTH køkken med alt i hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Fra stuen har lejligheden udgang til stor anvendelig altan. Der er 2 store lyse værelser med indbyggede skabe, hvoraf det ene værelse er med fransk altan. Badeværelset er med skabsarrangement, bruseniche, gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.
Lejligheden er med parketgulve, store vinduespartier og fremstår i høj kvalitet.
Ejendommen har dørtelefon, elevator, skraldesug og depotrum til hver lejlighed. Der er mulighed for at leje ekstra depotrum. Til ejendommen hører parkeringsplads og attraktivt grønt fælles område.
Husleje kr. 9.186,97 + forbrug som afregnes direkte til forsyningsselskabet.
Der gives ikke tilladelse til at holde husdyr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.