Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn lejlighed i byhus centralt på Østerbro

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.390,00 kr.
- Vand
560,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Skøn lejlighed i byhus på Østerbro med fire soveværelser og adgang til have. Lejligheden ligger i et skønt kvarter med gåafstand til Svanemøllen Station og et par minutters gang til adskillige indkøbsmuligheder og områdets mange faciliteter.

Lejligheden er i tre etager og starter på 1. salen og indeholder følgende; tre gode soveværelser med gode indretningsmuligheder og fransk altan. Dertil også mindre gæstetoilet med brus.
2. salen indeholder stort køkkenalrum og stue med fransk altan og brændeovn. Køkkenet er moderniseret med alt i hårde hvidevarer og god opbevaringsplads. Badeværelse med separat brus og vaskemaskine. Med indvendig trappe op til tredje sal et skønt loftværelse med skønt lysindfald og gode anvendelsesmuligheder.

Skøn bolig med plads til familien!

Lejes ikke som delebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.