Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Voldborggade, 9240 Nibe

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug
1.150,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.500,00 kr.
- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lyst og lækkert rækkehus i 2 plan. Boligens stueplan indeholder en fin entre, dejligt lyst badeværelse, rummeligt soveværelse med god skabsplads samt dejlig lys stue i åben forbindelse til flot køkken med god skabsplads. Fra køkkenet er der udgang til hyggelig terrasse. Fra stuen går der en trappe op til 1. salen, hvor der er et fint repos med mulighed for indretning af kontorplads, opbevaring eller lignende samt 2 gode værelser. Der er ovenlysvinduer på reposet, hvilket giver et rigtig flot lysindfald såvel på repos som ned til stuen. Der er fælles parkeringsplads, ligesom der er brugsret til et skur.

Boligen er beliggende centralt i Nibe i en af byens hyggelige små gader med nemt til indkøb og bymidten. Fra Nibe er der blot 25 minutters kørsel til Aalborg.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.