Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses villa - Vilhelmshåbsvej, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
145 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 9. januar 2021
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig villa fra 2005 – rigtig hyggelig indretning i 3 plan

- Huset har en perfekt beliggenhed, på lille rolig sidevej til Bernstorffsvej – blot 100 meter fra Bernstorff Slotshave.

Huset indeholder: Entre med trappe til hele boligen og indbygget garderobe, dejligt spisekøkken med alle hårde hvidevarer, stor dejlig lys stue med flot indbygget pejs og med udgang til den store flotte terrasse.

1. sal indeholder: Stort dejligt soveværelse med lille balkon, et dejligt lyst værelse og et lækkert badeværelse med badekar.

Underetagen indeholder: Stort kontor/TV-stue/gæsteværelse, et lækkert badeværelse med bruseniche, samt bryggers med vaskefaciliteter.

En skøn bolig med rigtig god beliggenhed i Charlottenlund.

Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.