Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses lejlighed - Grønningen, 1270 København K

Økonomi *

Husleje

55.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
2.360,00 kr.
- Varme
2.350,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
10,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
165.000,00 kr.
- Depositum
165.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
386 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I flot rødstenskarre ved det maleriske Kastellet og Nyboder udlejes fantastisk herskabs bolig med mange flotte og helt unikke detaljer fra ejendommens oprindelse.

Boligen overtages fuldstændigt renoveret, og vil fremstå i eksklusiv stand med smukke stuklofter, sildebens-/plankegulve og fyldningsdøre.

Boligen består af 8 værelser med 2 luksus badeværelser samt kvalitets køkken af mærket Poggenpohl, alt istandsat med respekt for ejendommens herskabelige udstråling.

Boligens store stuer en-suite strækker sig fra Grønningen og rundt til Jens Kofods gade, som sikre boligen en masse sol, både formiddag og eftermiddag.

Boligens knudepunkt den store spisestue, forbindder både stuer, køkken og entre og skaber forbindelse mellem boligens ender.

Adgangen til boligen sker via herskabeligt indgangsparti med bred trappe og elevator.

Gården har gennemgået en total renovering, og der er skabt en hyggelig oase med borde og bænke, orangeri, grøn beplantning samt en legeplads.

Der er god offentlig parkering ved ejendommen og de nærliggende gader.

Østerport Station og Kongens Nytorv Metro er inden for kort gåafstand, og med den nye metro-ring som åbner i 2019 har det aldrig været nemmere at komme fra Københavns bedste beliggenhed.

M. Goldschmidt Ejendommen med hoveddomicil på Grønningen, med egent service-team, som vil servicere ejendommen og dens fælles arealer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.