Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Nykøbing F

Økonomi *

Husleje

7.958,83 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.938,83 kr.
- Depositum
23.816,49 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen i Nygade ligger centralt i Nykøbing Falsters Midtpunkt med den bedste placering ved klosterkirken og den hyggelige klosterhave. Ejendommen ligger i et fredeligt område med en ”stillevej”, der sikrer et roligt og trygt miljø omkring bebyggelsen. Området op til klosterhaven er indrettet som et stort fællesareal med opholdsplads. Bebyggelsen har en asymmetrisk form, der giver byggeriet en god dybde. Ejendommen fremstår velholdt med en rød stenfacade og elegante hvide vinduer, kviste og døre. Ejendommen er opført i 1987 og består af 31 boliger samt et antal butikslejemål. Alle lejligheder har enten altan eller privat terrasse. Der er et fælleshus tilknyttet bebyggelsen.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.