Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skibhusvej, 5000 Odense C

Økonomi *

Husleje

8.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
26.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I den smukke ejendom – Borgerhus – beliggende på Skibhusvej i Odense C udlejes nu utrolig lækker og helt nyistandsat 3 vær. lejlighed på 100 m² beliggende i stueetagen.

Lejligheden har god entré med indbyggede spots i loftet. Lejligheden indeholder flot og stort flisebadeværelse med egen vaskemaskine.

Godt køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer af rustfrit stål, herunder opvaskemaskine. Godt med skabsplads og indbyggede spots i loftet.

Dejlig stor stue samt 2 meget store soveværelser, hvoraf den ene også kan bruges som stue. Fra det ene værelse er der udgang til god stor altan.

Der er flotte afhøvlede plankegulve, dørtelefon, fælles vaskeri, kælderrum samt adgang til fælles stor parklignende anlæg.

Ydermere er der mulighed for parkering i gården.

Leje pr. mdr. kr. 8.995,00 + varme kr. 700,00 + vand kr. 300,00.

HUSDYR ER IKKE TILLADT.

Lejemålet fremvises tirsdag den 8. oktober 2019 kl. 18.15. Tilmelding er nødvendig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.