Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Edvard Thomsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

11.700,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden er sydvendt med udsigt, masser lys, sydvendt Altan og stue/køkken.

Den veldisponerede lejlighed har åbent og rummeligt køkken-alrum udført i lækre materialer af meget høj kvalitet. Badeværelset er kendetegnet ved kvalitet i særklasse samtidig med, at de er funktionelle og med rigtig god plads.

Lejligheden har solrig altan, og er placeret med optimalt lysindfald. I ejendommens stueetage bliver der bygget en Irma og en cafe.

Lejlighederne ligger midt i Ørestad, der er præget af liv og energi. Børnehave, vuggestue, skole og universitet er lige i nærheden, og områdets veludviklede infrastruktur betyder, at metro, togstation og motorvejspåkørsel kun ligger få minutter fra ejendommen. Lufthavnen er blot 10 minutters kørsel væk og kan nemt nås med toget med kun to stop fra Ørestad.

Derudover ligger ejendommen tæt på Field's samt attraktive og fredede grønne områder, herunder Amager Fælled, golfbane og Amager Strand

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.