Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Eksklusivt byhus med privat have

Økonomi *

Husleje

24.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.500,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El
1.000,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
72.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
170 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stort og rummeligt hus med flot velholdt have og med en fremragende beliggenhed.

Huset består af entre, stort åbent køkken-alrum med alt i hvidevarer. Køkken-alrummet har trappeløb til første etage. Dejlig lys stue med udgang til en rummelig terrasse. Huset indeholder desuden 4 soveværelser og 2 badeværelser samt høj, tør kælder med vaskerum og et stort disponibelt rum. Huset fremstår moderne og i en meget flot stand.

Huset udlejes fuldt møbleret

Området:

I en afstand på mindre end 1 km har du Amager Strandpark – en stor strandpark med en kunstig ø med klitter, vandrestier, broer, broer, legepladser osv. Ideelt til løb, skøjteløb og vandreture året rundt. Især om sommeren er der mange aktiviteter som minigolf. Amager byder på en fantastisk blanding af natur, shopping, hyggelige caféer og gode spisesteder. I bil tager det kun 6 minutter til Lufthavnen. Der er en metrostation i gåafstand, som tager dig direkte til byens centrum.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.