Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyopført lavenergi villa på 168 m2 på stille villavej

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
2.300,00 kr.
- Varme
1.400,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El
400,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
168 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyopført lavenergi villa til udlejning på i alt 168 m2 på stille villavej.

Huset er opført i de bedste materialer i moderne stil.
Huset indeholder: dejlig opholdsstue, spiseafdeling i tilknytning til det åbne lækre køkken med alle de bedste hårde hvidevarer og med udgang til den lukkede have. Stort separat forældre soveværelse med walk-in closet samt eget lækkert badeværelse. Desuden 3 store værelser alle med indbygningsskabe og endnu et skønt badeværelse samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Dejlig nem have.

Området:

Indenfor en radius af blot én kilometer fra huset befinder alle hverdagens fornødenheder sig. Således har I kort gåafstand til skole(Herlev privatskole & kildegårdsskolen), daginstitutioner, fritidsaktiviteter i både idræts- og svømmehal og indkøbsmuligheder. I kommer til København på ca. 15-20 minutter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.