Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn lejlighed på 130m2 på Islands Brygge

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.100,00 kr.
- Varme
800,00 kr.
- Vand

ukendt

- El
300,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
54.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
op til 6 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden består af et dejligt stort, moderne køkkenalrum/stue, stort soveværelse, et børneværelse og et gæsteværelse/kontor, som er et gennemgangsværelse. Yderligere et dejligt lækkert badeværelse. Der er desuden en stor udendørs terrasse med grill, spiseplads og lounge område. Parkeringsplads er inkl. i huslejen.

Området:

Lejligheden ligger tæt på byens centrum, Vesterbro, Havnebadet, Fisketorvet og Amager Fælled. Området er nyudviklet og har masser af dagligvarer butikker. Du vil elske stedet på grund af beliggenheden, hyggen og den vilde natur. Den nyoprettede strand finder du kun 50 meter væk.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.