Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Jagtvej, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

15.800,00 kr.

Forbrug
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.800,00 kr.
- Depositum
47.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys lejlighed med altan og stor fælles tagterrasse

Lys lejlighed med altan og stor fælles tagterrasse

Boligen er beliggende på Jagtvej et stenkast fra Nørrebros Runddel. Indre by kan nås på cykel, med bus eller via den kommende metro, der åbner få hundrede meter fra hoveddøren. Dertil er der gåafstand til fitness center, assistentens kirkegård og indkøb.

Lejligheden er beliggende på 3. sal, og byder på en god entré, hvor der er plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse, der er opført i et stilrent design og byder på separat brus. Videre finder man boligens køkken-alrum, hvor køkkenet er placeret i den ene ende af rummet og der i den anden ende, er god plads til sofaarrangement. Fra køkken-alrummet er der udgang til lejlighedens altan og indgang til boligens to store soveværelser. Der bydes også på gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende kælderrum til lejligheden.

Derudover, byder foreningen på hele 3 fælles tagterrasser, hvor der er god mulighed for at nyde solens stråler.

Lejligheden er klar til overtagelse fra d. 1. November.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

eller mail: .

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.