Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sankt Pauls Gade, 1313 København K

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El
1.200,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Lejeperiode
2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
En af de mest rolige gader, nær det skønne Nyboder, byder på denne funktionelle lejlighed som egner sig særdeles godt til et par.

To soveværelser, et et rummeligt spisekøkken og en flot stue, her er alle muligheder for at føle sig til rette i boligen som er prydet af et fremragene lys indfald. Både bad og køkken er nyere af dato, fremstår lyse og indflytningskare lige som resten af hjemmet.

Badeværelser har endog gulvvarme. Der er et dejligt kig til den hyggelige gård, hvor solstunder kan nydes og roen ligeså.

Opbevarings plads findes der en del af, og langt det meste overtages med lejemålet - derudover udlejes boligen umøbleret.

Har du behov for at bo tæt på Kastellets grønne områder, offentlig transport, og tæt på København skal denne lejlighed absolut ses!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.