Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Fiolstræde, 1171 København K

Økonomi *

Husleje

23.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.375,00 kr.
- Vand
900,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.800,00 kr.
- Depositum
71.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
160 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden:

Lejligheden er beliggende på 2. sal. i en ejendom med elevator. Ejendommen er for nyligt renoveret, og opgangen fremstår i flot stand. Lejligheden er indrettet med entre, kontor/gæsteværelse, stort køkken i forbindelse med en flot stue med dejligt lysindfald, soveværelse med walk-in-closet samt ekstra soveværelse. Der er ligeledes et flot badeværelse med brus samt et separat gæstetoilet.

Område:

Lejligheden er beliggende på Fiolstræde, som er en fantastisk central beliggenhed for shopping, restauranter og offentlig transport. Der er kun 5 minutters gang til den nærmeste metrostation, som kan tage dig direkte til lufthavnen. Dette område er attraktivt på grund af det charmerende gademiljø med udendørs cafeer og shopping.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.