Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Ringholmvej, 2700 Brønshøj

Økonomi *

Husleje

11.700,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.700,00 kr.
- Depositum
35.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn lys 2 værelses Lejlighed med god rumfordeling!

Skøn lys 2 værelses Lejlighed med god rumfordeling!

Boligen er en skønt 2 værelses lejlighed med en fantastisk beliggenhed. I boligen bydes der på en stort køkken alrum, med god plads til en stue og spise afdeling, samt adgang til den altan. Til køkkenet medfølgende hårde hvidevarer: ovn, emhætte, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Boligen har 1 godt soveværelse med plads til seng og skab, samt et stort badeværelse med separat bruseniche og tilhørende vaskesøjle.

Bjerglandsbyen er 114 moderne lejeboliger opført i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå på Bellahøjen. Her på ”bjerget” opføres et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg og ophold udendørs.

Bjerglandsbyen er opført med 31 rækkehuse i to plan og 83 lejligheder på 69-133 m² i etageejendomme med altaner, parkeringskælder og elevator. Du kan færdes i fred og ro på hyggelige grønne arealer, små veje og en stor legeplads i midt i det hele. Området er bilfrit og attraktivt for alle, som vil nyde udeliv, nærhed og tryghed, hvad enten du er ung, ældre eller børnefamilie. Her på ”bjerget” får du udsyn og følelsen af at bo i en lille landsby.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.