Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor 4-værelses taglejlighed på Marselisborg

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
60.000,00 kr.
- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Tidstypisk Østerbro-ejendom opført i 1904. Ejendommen udgør næsten tre af fire sider i en lukket karré. Sammen med naboejendommen har den en hyggelig, lukket gård. Ejendommen er overvejende indrettet med herlige to- og trerumslejligheder, men har også enkelte lidt større lejligheder.I løbet af 2019 bygges der nye, lækre, røgfrie taglejligheder på 5. og 6. etage af ejendommen Marselisborg. Alle boliger vil have egen altan mod gården.

Københavns Kommune igangsat omdannelse af Strandboulevarden til en mindre trafikeret vej med færre spor, samt grønt klimastrøg med skybrudssikring. Marselisborg er centralt beliggende på Østerbro tæt ved Nordhavn Station og havnefronten ved Kalkbrænderihavnen. Ejendommen ligger i et område med gode indkøbs- og transportmuligheder. Fantastisk beliggenhed midt i mellem det pulserende handelsliv på Nordre Frihavnsgade, Nordhavnen og vandet ved Kalkbrænderivej/Langelinie og Kastellet. Kvarteret er uden tvivl et af Københavns mest eftertragtede med den korte afstand til Nordsjælland og gåafstand til City og Østerport Station.

Bemærk

Vi tager behold for fejl og mangler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.