Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig 4-værelses lejlighed med to altaner i nybyggeri i Sydhavnen

Økonomi *

Husleje

18.400,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.400,00 kr.
- Depositum
55.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er nyopført i slutningen af 2016 og er beliggende i Teglholmen. Teglholmen er et område i udvikling og er tæt på både by og natur. Ejendommen er således beliggende tæt på shoppingcenteret Fisketorvet, Amager Fælled og meget mere.

Lys, rummelig fireværelses lejlighed med centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Derudover er der tre soveværelser. Fra det ene soveværelse er der udgang til lejligheden skønne altan.

Lejligheden er udført i lyse kvalitetsmaterialer, bl.a. egetræsgulv og store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Lejligheden er udstyret med alle hårde hvidevarer. Lejligheden er delevenlig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.