Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Peter Holms Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

19.600,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.600,00 kr.
- Depositum
58.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
141 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn 4 værelses i maritime omgivelser!

Skøn 4 værelses i maritime omgivelser!

Denne skønne lejlighed byder på 141 m2 og er fordelt således: Entre, med plads til overtøjet, stort køkken/alrum og stue i ét med god plads til både spise- og sofaafdeling. 3 gode soveværelser, en stor altan med fantastisk udsigt ud mod vandet, 2 badeværelser hvor det ene har separat bruseniche og vaskesøjle.

Sømærk er beliggende i det maritime Teglholmen, der stadig er i fuld udvikling. Her er det muligt at nyde vandet i form af kajakroning eller en sejltur i den Gule Havnebus, der ligger til, lige rundt om hjørnet. Selve byggeriet er bestående af 5 boligblokke, hvor boligerne er delvist placeret på pæle ude i vandet. Denne boligblok er placeret yderst.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.