Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Vævergade, 7150 Barrit

Økonomi *

Husleje

3.696,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
- Boligerne på VævergadeLejemålenes indretning varierer, men der er indbyggede skabe i alle lejemålene og stuerne har alle ege parketgulve, hvide vægge og lofter samt store vinduespartier, som skaber et smukt lysindfald. Derudover har badeværelserne i alle boligerne hvide fliser på gulvet og væggene, en bruseniche, toilet og håndvask. Der er også plads til at hænge et lille toiletskab. Fælles for alle lejemålene er, at der er emhætte, komfur og køle-fryseskab i stort set alle boligerne. De lukkede køkkener er indrettet med hvide skabslåger, en grå laminat bordplade samt et vindue, og fra boligerne er der også udgang til egen lille terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes med vennerne.

Forbrug: Varme opkræves som et månedligt aconto beløb, og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Vand er inkluderet i huslejen. Nærområdet- Skønne naturområder lige ved håndenNærområdet tilbyder både skoler, daginstitutioner og sportsaktiviteter i gåafstand fra boligerne. Der er skønne naturområder lige ved hånden, og familien kan sammen nyde en gåtur på blot 4 km. hen til enten et smukt skovområde eller den fantastiske strand lige ved Vejle fjord. Om aftenen kan solnedgangen over fjorden nydes i dejligt selskab. Er man mere til kulturelle arrangementer, så skal man ca. 15 km. ind til Horsens by, men de gode busforbindelser lige ude foran døren gør det nemt, at komme til Horsens med offentlig transport.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.