Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Kirkevænget, 7323 Give

Økonomi *

Husleje

6.244,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne
- Boliger med egen have og terrasseBoligerne på Kirkevænget består både af etplansrækkehuse, toplansrækkehuse og et toetagersbyggeri. Der findes torumsboliger både i etplansrækkehusene og i etagebyggeriet, hvor trerumsboligerne kun er at finde i toplansrækkehusene. Disse boliger er alle opført i år 1995 og er placeret centralt i Thyregod, og der er gode parkeringsmuligheder nær boligerne. Lejemålenes stuer er ens med hvide vægge og lofter, og boligernes badeværelser er også indrettet med ens interiør. Der er et bruseområde, gulvvarme og plads til at hænge et toiletskab, og der er gode udluftningsmuligheder også da der er vindue ude på badeværelserne. Boligernes køkkener er også alle indrettet i hvide laminatelementer og lyse bordplader, og der følger både køle-fryseskab, emhætte og komfur med til alle lejemålene. Der er masser af skabsplads i køkkenerne, og den eneste forskel der er på køkkenerne er, at køkkenerne i torumsboligerne er lukkede køkkener, hvor der er køkkenalrum i trerumsboligerne. Fælles for boligerne er også, at der er masser af opbevaringsplads i form af indbyggede skabe inde i boligerne og et redskabsskur til hver bolig. Det skønne ved at bo i en af disse boliger er, at der medfølger både egen have og terrasse til boligerne, således at sommerdagene kan nydes derude i dejligt selskab, mens der bliver tændt op i egen medbragt grill. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Dejlige naturområder med varierende boligtyperDenne afdeling tilbyder både lejligheder og rækkehuse, og fælles for boligernes placering er, at de alle er omgivet af masser af smuk natur. På de nærliggende marker kan man opleve årstidernes skifte, og der kan bruges mange timer på at udforske de dejlige naturområder. Trods de forskellige boligtyper, så er det stadigvæk muligt og få en parkeringsplads, da der er gode parkeringsmuligheder ved boligerne eller de nærliggende veje. I boligerne er det tilladt at have enten en hund eller en kat, dette gør sig dog ikke gældende på Ved Hjemmet, Vimmelskaftet og Østergade. Nærområdet- Hastrup Plantage og Sø samt Skulpturbyen GiveKirkevænget har skønne grønne arealer der kan udforskes på en dejlig eftermiddagsgåtur. Der er gode busforbindelser kun 100 meter fra boligerne, og 300 meter til nærmeste togstation og centrum hvor der ligger fine dagligvarebutikker. Da der kun er 500 meter til nærmeste daginstitution og 1 km. til den nærmeste skole, er det muligt at gå eller cykle derhen i stedet for at tage bilen. Fra Kirkevænget derimod er der omkring 1 km. til nærmeste sportscenter som har et bredt udvalg af sportsaktiviteter for folk i alle aldre. I weekenderne kan der tages ud til Hastrup Plantage og Sø, som er et stort naturområde med bordbænkesæt, masser af skov og bålpladser, som kun ligger ca. 3 km. fra boligerne. Skulpturbyen Give som er et åbent galleri der ligger omkring 9 km. fra boligerne, er bestemt også et besøg værd. Rundt omkring i hele byen er der opstillet smukke skulpturer til fri skue, så man kan snildt få masser af timer til at gå med en oplevelsestur i den hyggelige by.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.