Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

23.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.830,00 kr.
- Vand
520,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
46.000,00 kr.
- Depositum
69.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
141 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lejlighed er beliggende på vandsiden på 1 .sal.

Stuen har et pragtfuldt lysindfald via de store vinduer. Derudover findes der en stor entre, stort soveværelse med skabe og mindre værelse. Badeværelse med brus og kar. Gæstetoilet. Køkken og grovkøkken med alt i hårde hvidevarer.

Skodsborg Sundpark som er opført i 1995, er perfekt beliggende mellem skov og vand, samtidig med at man er tæt på København. Dette uanset om man vælger bil eller offentlig transport. Stationen ligger i gåafstand fra bebyggelsen. Lejlighederne ligger med tilknytning til Skodsborg Sundhedscenter, hvor der forefindes fitness, nybygget spa- og wellnescenter fra 2011, lægecenter, restaurant m.v.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.