Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nørrebrogade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

19.027,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
57.081,00 kr.
- Depositum
57.081,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Charmerende, lys og nyere renoveret lejlighed beliggende på 4. sal lige ved Søerne i København. Da lejligheden ligger i baghuset til ejendommen i starten af Nørrebrogade, er den ganske ugenert, men stadig med et skønt lysindfald. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter, smukke grønne områder samt Nørreport Station med de bedste tog- og busforbindelser.

Lejligheden indeholder: Fra den smukke opgang er der direkte adgang til et stort og lyst køkken/alrum med alle hårde hvidevarer og med smuk udsigt over Søerne. Stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse mod gården med indbygget skabsvæg. Et værelse mod Nørrebrogade og ydermere et værelse mod gården.

Depotrum i kælderen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.