Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed midt i København

Økonomi *

Husleje

19.950,00 kr.

Forbrug
1.663,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.950,00 kr.
- Depositum
59.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bo i det indre København, med direkte udgang til Strøget og Nytorv.

Vi udbyder nu 7 totalt istandsatte lejligheder, der er ombygget fra kontorer til boliger.

Dette er en eksklusiv lejlighed med højt til loftet, egetræsplankegulve, HTH køkken og Siemens hårde hvidevarer. Udover værelser og stue, er der et stort rum med runde vægge som har været en del af en gammel bankboks. Der hører kælderrum til lejligheden.

Der er mulighed for hurtig overtagelse.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.