Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Frederiksborggade, 1360 København K

Økonomi *

Husleje

16.450,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.450,00 kr.
- Depositum
49.350,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:
Lejligheden er beliggende på 3. sal bygningen har elevator og er en del af en nyrenoveret ejendom. Lejligheden indeholder entré, køkken alrum med flot nyere hvidt køkken med alle hårde hvidevarer, Stort soveværelse samt ekstra soveværelse. Badeværelse med brus.

Område:

Lejligheden er beliggende på Frederiksborggade, som er en fantastisk central beliggenhed i forhold til shopping, restauranter samt offentligt transport. Der er kun 2 minutters gang til nærmeste metro station, som kan tage dig direkte til lufthavnen. Dette område at København er særdels attraktivt grundet det charmerende gademiljø og udendørs cafeer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.