Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Emiliedalen, 8270 Højbjerg

Økonomi *

Husleje

13.495,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.495,00 kr.
- Depositum
40.485,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rækkehus med egen parkering og skur foran huset. Boligen er perfekt til børnefamilien, da her er 4 soveværelser. Lejligheden kan eventuelt også deles af 4 studerende. Rækkehuset er indrettet i 2 plan og indeholder: Entré/bryggers med skabsvæg. Toilet. Lyst køkken i åben forbindelse med stue med udgang til terrasse og lille have. 1. sal med badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse og 3 børneværelser - alle med skabe. Der er terrasse på begge sider af boligen. Herudover skønt fælleshus med søudsigt. Fælleshuset kan lejes, og har god plads til gæster - både inde, og på terrassearealet omkring huset.
Rækkehuset ligger attraktivt i Skåde Bakker med mange børn og med kort afstand til Skåde Skole, skov, strand, indkøb, golfbane og offentlig transport .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.