Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Islands Brygge, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

22.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lyse og smukke lejlighed ligger i den rolige ende af Islands brygge og har en dejlig udsigt over havnen og til grønne græsplæner. Vuggestue, børnehave, skole og supermarked ligger i gåafstand. 3 minutter væk kommer man til Havnevigen, et helt unikt arkitektonisk område hvor både badestranden, en kanal med strømmende havvand og en hyggeligt café frister til at blive længere.

I området bor mange børnefamilier. Så der er gang i legepladsen.

Lejligheden har en flot stor stue med panoramavinduer og en helt forrygende udsigt. I stuens forlængelse ligger køkkenet med køkken-ø, plads til et dejligt spisehjørne, samt adgang til altanen. To mindre rum findes lige bag køkkenet. Begge har en skøn udsigt over grønne græsplæner og der er god afstand til nabohusene. Det store soveværelse, der ligger i den anden ende af lejligheden, har et vindue der kan åbnes som en fransk altan. Her er desuden et dejligt stort badeværelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.