Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Agerskovvej, 2610 Rødovre

Økonomi *

Husleje

11.999,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
71 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne skønne lejlighed ligger tæt til Damhussøen og lige op til Roskildevejens mange indkøbsmuligheder med supermarkeder og små caféer, og i gåafstand ligger også Rødovre Center med Bio og flere shoppingmuligheder.

Man ankommer til lejligheden over en lys svalegang med dejlig udsigt over villakvarteret. Der er også en dejlig udsigt fra lejlighedens altan på modsatte side. Selve lejligheden strækker sig over hele husets bredde. Den store stue forener det åbne køkken, spiseområdet og hyggesofaen. Her er plads til alt og højt til loftet. Soveværelset ligger på den modsatte side og har godt med skabsplads. Fra den rummelige entré har man adgang til det fine og praktisk indrettede badeværelse med brusekabine.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.