Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Hovedgaden, 7752 Snedsted

Økonomi *

Husleje

5.924,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
15.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen ligget i Snedsted på flere forskellige adresser.

Boligerne på Hovedgaden er opført i 2000 og er i 2 etager. Der er elevator i afdelingen, der gør at afdelingen er handicapvenlig.

Til hver bolig hører et pulterrum, som er placeret i gården, hvor der også er fællesarealer og cykelskur. Der er fællesantenne.

Boligerne på Idrætsvej er ældre- og allergivenlige rækkehuse.
I alle lejemål er der komfur, emhætte, ovn og faste garderobeskabe. Der er forberedt til installation af vaskemaskine.

El afregnes direkte til leverandøren. A conto-vand og varme betales sammen med huslejen.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i bebyggelsen. Nuværende beboere må dog gerne beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig nye. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr.
Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.