Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses villa - Melvangvej, 6600 Vejen

Økonomi *

Husleje

14.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
43.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
406 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hvidpudset Liebhaver-villa i særklasse med sort-glasseret tegltag på større grund. Huset danner ramme om et mesterværk af en renoveret og historisk bygning, som går tilbage til start 1900-tallet hvor bygningen har været en vigtig del af samarbejde med Askov Højskole. Der er masser af plads ude som inde. Stort flot køkken og to store badeværelser samt en del værelser. Desuden har ejeren har også tænkt energivenligt med nyt varmepumpeanlæg og solceller. Boligen vil egne sig til større familie, og byder på mange muligheder for indretning. Det er sjældent at den slags ejendomme kommer til udlejning.

Lejemålet ligger rigtig godt mellem det attraktive trekantsområde og Esbjerg.

Askov kan tilbyde et attraktivt nær-miljø med egen skole, videreuddannelse, indkøb samt idræts og fritidscenter.

Besked om nye lejeboliger i Vejen?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vejen. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.