Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Drechselsgade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El
1.000,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
138 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Sfinxen, Holgaard Arkitekters markante tårn, Islands Brygges bedste beliggenhed med udsigt over byen og Amager Fælled. Lejligheden er designet til at leve op til selv de mest kræsne krav til komfort og materialer. Her er der tænkt på alt.

Holgaard Arkitekters markante byggeri bidrager til at bydelen får sin egen unikke karakter. Mod vest tilpasser Sfinxen sig i højden de omkringliggende toetagers byggerier, og mod øst rejser byens nye tårn sig med sine 11 majestætiske etager. Tårnet er trukket tilbage i forhold til den omlagte Artillerivej, så der skabes plads til et stort syd-østvendt byrum.

Boligen i er en gennemlyst udsigts lejlighed, de er orienteret mod både øst og vest. Facader og vinduer udføres i trelags lavenergiglas med dækforkanter i hvidlakeret aluminium. Alle lejlighederne har altan med værn i perforeret hvid aluminium. Sfinxen har kælder med privat parkering og direkte adgang til elevator. (Koster 1000 kr. månedligt.)

Lejligheden har store glaspartier, der giver frit udsyn og dagslyskvalitet i særklasse. Glæd dig til en bolig, hvor dagens gang, himlens farver og årstidernes lys dekorerer din lejlighed. Smukt og fuldkommen unikt.

Æstetisk og funktionelt er boligen gennemtænkt ned til mindste detalje. Alle valg peger i retning af det smukke, enkle og tidløse. Udført i materialer af i kompromisløs kvalitet. Køkkenet er designet af Invita specielt til Walls. Du får gulvvarme i alle rum og et badeværelse med keramiske fliser fra Cæcar. Samt aircondition.

Lejligheden er på 10. sal med en fantastisk udsigt!

SKAL BARE SES OG OPLEVES!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.