Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Spinderigade, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
790,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Hvad enten du skal ud og købe ind til aftensmaden, ud og shoppe eller måske bare vil have en vellavet kop espresso, kan du finde det i Spinderiet. Derudover ligger både Valby Station og Valby Langgade lige om hjørnet. Valby byder på mange grønne områder og caféer, som man kan nyde godt af.

Ejendommen

Der er et hyggeligt fælles gårdområde foran bygningerne med græsplæne samt et stort terrasseområde med borde/bænkesæt. Der er elevator i bygningen.

Lejligheden

Indretningen er åben, og de lyse trægulve skaber sammen med de hvide lofter og vægge en lys og behagelig atmosfære. 2 gode værelser med plads til seng og skabsplads, gør det muligt for både børnefamilien eller parret at bo her. Separat bruseniche og vaskesølje på badeværelset, er begge gode funktioner at have. Alle lejligheder har enten altan eller terrasse.

Bemærk, billederne er fra en tidligere prøvebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.