Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

DELEVENLIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED I SILKEBORG CENTRUM UDLEJES

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
700,00 kr.
- Varme
500,00 kr.
- Vand
100,00 kr.
- El
100,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
22.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ønsker du at bo tæt på gågaden og Silkeborgs pulserende byliv, men vil du også gerne have muligheden for at nyde en kold øl eller et glas vin ude i haven i ro og mag, så er her en oplagt mulighed. I midten af Silkeborg, ca. 200 meter fra gågaden, udlejer jeg min 3-værelses lejlighed med overtagelse fra 1. oktober eller deromkring.

Lejligheden består af 2 soveværelser, en stor stue, køkken samt badeværelse. Lejligheden er dertil udstyret med alle hårde hvidvarer, og i kælderen findes også vaskemaskine samt tørretumbler. Dertil er der fælles have, som man deler med beboerne på 1. sal. Lejligheden er delevenlig.

Lejligheden er løbende renoveret og fremstår lys og ny. De oprindelige rammer er dog stadig bevaret, og gulvet er derfor det originale gulv, som senest er blevet slebet ned inden for de sidste par år.

Indskud/depositum vil ligge på 22.500kr, men kan aftales nærmere. A conto udgifterne udgør 500 kr/måned. Disse dækker for varme, og derudover er der også el på ca. 200-300kr.

Fremvisninger foregår tirsdag d. 17. september.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.